Tietosuojaseloste

Sist oppdatert October 31, 2022

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Datan suojelu

Tämän palvelun ylläpitäjät ovat sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi vakavasti. Käsittelemme kerättyjä henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n lakisääteisten tietosuoja sääntöjen ja tämän palvelun tietosuojakäytännön mukaisesti.

Palvelumme käyttö on mahdollista ilman henkilötietoja. Siltä osin kuin palvelumme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja (esim. käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite), tämä on mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoista. Nämä tiedot eivät koskaan päädy ilman suostumustasi kolmansille osapuolille.

Huomioithan, että tiedonsiirrossa Internetin välityksellä (esim. sähköpostitse) voi olla turvallisuus eroja. Täydellinen tietosuoja kolmansien osapuolten luvattomien käytön estämiseksi on lähes mahdotonta.

Palvelun toimivuus

1u.fi tarjoaa palvelun parhaaksi katsomallaan tavalla. Palvelu tarjotaan käyttäjälle "sellaisenaan" eikä 1u.fi anna suoria tai välillisiä takuita palvelun toimivuudesta. 1u.fi ei takaa, että palvelu toimisi keskeytyksettä tai virheettömästi aina.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston ja muiden "1u.fi"-palvelun käyttäjien tekemä sisältö voi sisältää upotettua sisältöä (esim. videoita, kuvia, artikkeleita jne). Muilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija todella avaisi kolmannen osapuolen sivuston.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttämällä kolmannen osapuolen seuranta evästeitä valvoten upotettua sisältöä, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut sisään kyseisellä sivustolla.

Muutokset

1u.fi pyrkii kehittämään palvelua ja huolehtimaan tämän toiminnasta. 1u.fi:llä on oikeus tehdä palveluun, sen tekniikkaan, sisältöön tai käyttöön vaikuttavia muutoksia ilman mitään erillistä ilmoitusta.

Huolto ja ylläpito

1u.fi:llä on oikeus keskeyttää palvelun toimittaminen ilman erityistä vastuuta, jos se on tarpeen verkon, palvelun kehittämisen, muuttamisen, puutteiden tai muiden huolto- ja kunnossapitotöiden korjaamiseksi tai lain vuoksi viranomaismääräysten vuoksi tai muista vastaavista syistä.

Turvallisuus

1u.fi pyrkii tarjoamaan palvelun korkeimman mahdollisen tietoturvatason mukaisesti. Käyttäjän on myös hyvä ymmärtää, että Internet ei ole täysin turvallinen.

Kuinka kauan säilytämme tietoja

Jos luot linkin palveluumme, linkki ja sen metatiedot säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään, jotta voimme automaattisesti tunnistaa ja hyväksyä seuraavat linkit sen sijaan, että säilyttäisimme ne esimerkikis valvontajonossa.

Keräämme käyttäjien itse lisäämät käyttäjäprofiilin tiedot (jos sellaisia ​​on). Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus tarkastella ja muokata antamiaan henkilökohtaisia ​​tietojaan milloin tahansa. Vain itse käyttäjätunnusta ei voi muuttaa. Tämän palvelun ylläpitäjät voivat myös tarvittaessa tarkastella tai muokata käyttäjäprofiilin tietoja.

Suojauslokit

Kaikkien palvelun vierailijoiden IP-osoitteet, sekä sisään kirjautuneiden käyttäjien käyttäjätunnukset ja kirjautumisyritykset tallennetaan ehdollisesti, jotta voimme tarkistaa pyynnön mahdollisista haitallisita pyynnöistä ja tarvittaessa suojata sivustoa tietyiltä hyökkäyksiltä. Esimerkkejä ovat useasti epäonnistuneet kirjautumisyritykset, haitalliset kirjautumispyynnöt, epäilyttävät URL-osoitteet, palvelun sisällön muutokset ja salasana päivitykset. Nämä tiedot säilytetään tietokannassamme vähintään 120 päivää.

Tietosuojaselosteen seuranta

Tällä sivustolla ei ole Google Analyticsin seurantaa.