Suosittele käyttäjiä ja ansaitse

August 08, 2023
Markus
Markus
Markus
Markus
Noin 5 minuuttia lukemista
Suosittele käyttäjiä ja ansaitse

Mahtava palvelumme on kypsynyt linkkien hallinta-alustana paljon, yhä useammat käyttäjistämme ovat ilmaisseet kiinnostuksensa ryhtyä affiliateiksi. Tiedämme, että monet asiakkaistamme käyttävät palveluamme monien linkkien hallintaan, ja heiltä kysytään usein, mitä työkaluja he käyttävät linkkiensä seuraamiseen. Uskollisten käyttäjiemme palkitseminen on aina ollut meille ensisijainen tavoite, joten olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uuden Affiliate-ohjelmamme käynnistämisestä!

Affiliateksi liittyminen ei voisi olla helpompaa. Itse asiassa, jos olet jo palvelumme käyttäjä, sinulla on jo mahdollisuus osallistua. Napsauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten pudotusvalikossa olevaa Affiliate-linkkiä, niin pääset uuteen kojelautaan. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain napata ainutlaatuinen suosittelulinkkisi ja jakaa sitä vaikka kavereillesi.

Jos sinulla ei ole tiliä, sinun on luotava sellainen liittyäksesi Affiliate-ohjelmaamme. Käy vain Luo tili-sivullamme, täytä muutama tieto ja käy sitten Affiliate-kojelaudalla saadaksesi suosittelulinkkisi ja seurataksesi tulojasi.

Ansioista puheen ollen, ihmettelet varmasti, kuinka paljon voit ansaita jokaisesta tuomastasi maksavasta asiakkaasta, eikö niin? Tätä kirjoitettaessa ansaitset 5% provision ensimmäisestä maksusta, jonka suosittelemasi asiakas suorittaa, kunhan hän tilaa premium-paketin 30 päivän kuluessa siitä, kun hän on klikannut suosittelulinkkiäsi.

Tällä hetkellä tarjoamme vain yksinkertaisen suosittelulinkin, jonka avulla voimme mainostaa palveluitamme. Mutta lähitulevaisuudessa aiomme luoda joukon kauniisti suunniteltuja markkinointimateriaaleja, joiden avulla voit säästää aikaa ja tienata enemmän.

Jos haluat lisätietoja affiliateksi liittymisestä, käy Ohjekeskus-sivullamme tai ota yhteyttä. Affiliate-ohjelmamme täydelliset ehdot löydät ohjeiden Affiliate-aihesivulta.