Usein Kysytyt Kysymykset

Pikselit

Pikselit ovat mahtavia. Opi käyttämään niitä.

Google Tag Managerin avulla voit yhdistää satoja pikseleitä yhdeksi pikseliksi. Muista lisätä oikea "Säilön tunnus", muuten tapahtumia ei seurata.

esim. GTM-ABC123DE

Lue lisää

Facebook-pikselin ansiosta tulosseuranta, optimointi ja uudelleenmarkkinointi on helpompaa kuin koskaan. Facebookin pikselitunnus koostuu yleensä 16 numerosta. Varmista, että lisäät oikean arvon, muuten tapahtumia ei seurata!

esim. 1234567890123456

Lue lisää

LinkedIn Insight Tag on kevyt JavaScript-koodi, jonka voit lisätä verkkosivustollesi mahdollistaaksesi perusteellisen kampanjaraportoinnin ja saadaksesi arvokkaita tietoja verkkosivustosi vierailijoista. LinkedIn Insight -tunnisteen avulla voit seurata tuloksia, kohdistaa verkkosivuston vierailijoita uudelleen ja saada lisätietoa jäsenistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa mainostesi kanssa.!

esim. 123456

Lue lisää

AdWordsin tulosseurannan avulla voit nähdä, kuinka tehokkaasti mainoksesi napsautukset johtavat arvokkaaseen asiakastoimintaan. Adwordsin pikselitunnus koostuu yleensä AW:stä, jota seuraa 11 numeroa ja 19 sekamerkkiä. Varmista, että lisäät oikean arvon.

esim. AW-12345678901/ABCDEFGHIJKLMOPQRST

Lue lisää

Verkkosivustojen tulosseurannan avulla voit mitata sijoitetun pääoman tuottoprosenttia seuraamalla käyttäjien toimintoja nähtyään mainoksiasi tai osallistuessaan niihin Twitterissä.

esim. 123456789

Lue lisää

Quora Pixel on työkalu, joka sijoitetaan verkkosivustosi koodiin liikenteen ja konversioiden seuraamiseen. Kun joku napsauttaa mainostasi ja päätyy verkkosivustollesi, Quora Pixelin avulla voit tunnistaa, kuinka monta ihmistä vierailee verkkosivustollasi ja mitä toimia he tekevät.

esim. 1a79a4d60de6718e8e5b326e338ae533

Lue lisää

AdRoll-pikseli luodaan yksilöllisesti, kun luot AdRoll-tilin. AdRoll-tunnuksessa on kaksi osaa: AdRoll-pikselin mainostajan tunnus tai adroll_adv_id (X) ja Pixel ID tai adroll_pix_id (Y). Käytä AdRoll-pikseliä yhdistämällä kaksi komponenttia toisiinsa ja erottamalla ne vinoviivalla (/).

esim. adroll_adv_id/adroll_pix_id

Lue lisää

Tilaus

Kaikki mitä sinun tulee tietää tilauksestasi.

Joo! Voit aloittaa ilmaisella paketillamme ja päivittää milloin tahansa nauttiaksesi premium-ominaisuuksista.

Sinua veloitetaan automaattisesti kunkin jakson alussa, kunnes jäsenyys on peruutettu.

Pyynnöstä hyvitämme kaikki tulevat maksut pyynnön esittämishetkellä

Kun tilisi on poistettu, tilauksesi peruutetaan ja pyyhimme kaikki tietosi palvelimiltamme, mukaan lukien linkit, liikennetiedot, pikselit ja kaikki muut asiaan liittyvät tiedot.