Ansaitse 5% provisiota affiliatena

Suosittele asiakkaita meille, ja me palkitsemme sinut 5% provisio kaikista kelpoisuusehdot täyttävistä myynneistä, jotka on tehty verkkosivuillamme. Kuka tahansa voi liittyä kumppanuusohjelmaan.

Liity nyt

Usein Kysytyt Kysymykset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää affiliate-ohjelmastamme, ja selvitä, miten voit alkaa tienata suosittelemalla käyttäjiä parhaalle linkinhallinta-alustalle ikinä.

Ota yhteyttä
Kirjaudu sisään tilillesi, napsauta profiiliasi oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten "Yhteistyökumppani" avattavasta valikosta päästäksesi omaan kojelautaasi.
Sinulla on oltava PayPal-tili, jotta voit vastaanottaa maksuja. Sinua pyydetään antamaan PayPal-sähköpostiosoitteesi, kun pyydät varojen nostoa affiliate-tililtä.
Kuka tahansa, joka tilaa premium-paketin 30 päivän kuluessa siitä, kun hän on klikannut kumppanilinkkiäsi, ansaitsee palkkion ensimmäisestä maksusta.
Palkkiot ovat maksettavissa noin 45 päivän kuluttua. Tämä odotusaika auttaa meitä suojautumaan maksujen takaisinperinnältä, palautushuijauksilta ja muulta vilpilliseltä toiminnalta.
Kyllä, affiliate-tililläsi on oltava vähintään 80€, jotta voit aloittaa varojen nostamisen.
Tällä hetkellä tarjoamme vain yksinkertaisen suosittelulinkin, mutta tulemme tarjoamaan bannerimainoksia, painikkeiden kuvia, esimerkkisähköpostimalleja, ohjeartikkeleita ja paljon muuta.
Ei, affiliate-ohjelmamme on täysin maksuton.
Kyllä, maksamme palkkioita kaikista premium-paketeistamme riippumatta siitä, ostaako asiakas kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksen.
Konversioita seurataan ainutlaatuisen suosittelulinkkisi kautta, jonka saat affiliate kojelaudalta tilin luomisesi jälkeen.
On monia tehokkaita tapoja mainostaa affiliate-linkkiäsi, kuten sen jakaminen sosiaalisen median tileilläsi, sähköpostein, luomalla video-oppaita palvelumme käyttämisestä ja sivustostamme puhuminen asiaankuuluvilla foorumeilla.