Yksi lyhytlinkki, paljon mahdollisuuksia.

Lyhytlinkki on tehokas markkinointityökalu, kun käytät sitä varovaisesti. Se ei ole vain tavallinen linkki, vaan väline asiakkaasi ja palvelusi välillä. Lyhyen linkin avulla voit kerätä paljon erillaista tietoa asiakkaistasi ja heidän käyttäytymisestään palveluissasi.

Target. Re-target.

Kohdista asiakkaasi tavoittavuuden lisäämiseksi ja ohjaa heidät asiaankuuluvalle sivulle. Lisää pikseli kohdistaaksesi ne uudelleen sosiaalisen median mainoskampanjaasi napataksesi heidät.

Measure. Optimize.

Jaa linkit verkostoosi ja mittaa tietoja markkinointikampanjasi tehokkuuden optimoimiseksi. Tavoita tarpeisiisi sopiva yleisö.

Reach & increase sales. Täydellinen lisäys myyntiin ja markkinointiin

Ymmärtämällä käyttäjiäsi ja asiakkaitasi paremmin auttaa sinua lisäämään konversioitasi. Palvelumme avulla voit seurata melkein kaikkea. Olipa kyse sitten klikkausten määrästä, maasta tai viittaavasta sivusta, kaikki nämä tiedot ovat käytössäsi.

Target interested users. Tehokkaat työkalut, jotka vain toimivat

Palvelumme avulla ymmärtää paremmin asiakkaitasi käyttäytymistään palveluissasi ja tarjota heille paremman kokonaiskokemuksen älykkään uudelleenkohdistamisen avulla. Tarjoamme sinulle monia tehokkaita työkaluja saavuttaaksesi heidät paremmin.

Control on each and everything. Complete control on your links

With our premium membership, you will have complete control on your links. This means you can change the destination anytime you want. Add, change or remove any filters, anytime.


  • Custom Splash Page Create a custom landing page to promote your product or service on forefront.
  • Custom Overlay Use our overlay tool to display unobtrusive notifications on the target website.
  • Custom Domain Use your own domain name to brand each link.
https://1u.fi/black-friday-deals-live Luo tili

5seconds
https://1u.fi/electronics-deals Luo tili

Demo

https://bra.nd/fb-campaign Luo tili

Target Customers

Target your users based on their location and device and redirect them to specialized pages to increase your conversion.

Muokattu aloitussivu

Luo mukautettu aloitussivu mainostaaksesi tuotettasi tai palveluasi eturintamassa ja sitouttaaksesi käyttäjän markkinointikampanjaasi.

Overlays

Use our overlay tool to display unobtrusive notifications on the target website. A perfect way to send a message to your customers or run a promotion campaign.

Tapahtumien seuranta

Lisää mukautettu pikselisi palveluntarjoajilta, kuten Facebook Pixel, ja seuraa tapahtumia juuri niiden tapahtuessa.

Ready to get started?

Start your marketing campaign now and reach your customers efficiently with all the tools you need. Our platform is built for you and we are always improving it forward.

Register now